* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Intel Core

Beveiligingsoplossingen als mobiel werken de standaard is

Dankzij diverse technologische ontwikkelingen kunnen we makkelijker thuis, onderweg of ergens anders werken. Met andere woorden: het gouden tijdperk van telewerken is aangebroken. Mobiele apparatuur wordt bovendien steeds krachtiger. Dit geldt niet alleen voor smartphones en tablets, maar ook voor laptops. De mobiele computers zijn dunner dan ooit en passen net zo goed in een tas als een tablet. Laptopprocessors werken steeds zuiniger en batterijen gaan voor de meeste mobiele werkers lang genoeg mee.

Vul gewoon het onderstaande formulier in om deze inhoud van Toshibytes te downloaden

PERSOONLIJKE GEGEVENS

*Let op: Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming om benaderd te worden door of informatie te ontvangen van Toshiba of een aangewezen partner. De door u verstrekte gegevens worden opgeslagen in de databases van Toshiba. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken door te schrijven naar het in onze privacyverklaring vermelde adres.

Twitter LinkedIn Email Print

Lees meer over laptops, 2-in-1's en andere Toshiba-oplossingen met Intel® Core™ processors

Terug naar de Toshibytes homepage ►

Intel, het logo van Intel, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen