* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Intel Core

Laptops beveiligen op BIOS-niveau

IT-managers zijn inmiddels bekend met de problemen van telewerken. Zo plaatsen medewerkers bijvoorbeeld vertrouwelijke bedrijfsdata in consumenten clouds. Zwakke wachtwoorden worden ook te pas en te onpas gebruikt. Of wat te denken vanaf de eigen bedrijfslaptop verbinding maken met openbare wifihotspots die slecht beveiligd zijn. En last but not least, laptops worden gestolen of raken kwijt in het openbaar vervoer.

De gevolgen van verloren data op laptops kunnen zeer ernstig zijn, denk bijvoorbeeld aan het verlies van waardevolle bedrijfsgegevens of de diefstal van wachtwoorden, bedrijfsgeheimen en klantgegevens. Dit laatste kan bovendien juridische consequenties hebben. Steeds meer organisaties lopen tegen boetes aan als hun klanten risico's lopen door gebrekkige beveiliging


Vul gewoon het onderstaande formulier in om deze inhoud van Toshibytes te downloaden

PERSOONLIJKE GEGEVENS

*Let op: Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming om benaderd te worden door of informatie te ontvangen van Toshiba of een aangewezen partner. De door u verstrekte gegevens worden opgeslagen in de databases van Toshiba. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken door te schrijven naar het in onze privacyverklaring vermelde adres.

Twitter LinkedIn Email Print

Lees meer over laptops, 2-in-1's en andere Toshiba-oplossingen met Intel® Core™ processors

Terug naar de Toshibytes homepage ►

Intel, het logo van Intel, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.