* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Intel Core

Toshiba Mobile Zero Client: Veilig mobiel databeheer in de toekomst

Over de voordelen van een goed doordachte mobiele strategie bestaat geen twijfel: van betere workflows en hogere productiviteit tot aan rendabele bedrijfsvoering. IT-managers zijn goed op de hoogte van de beveiligingsuitdagingen die bij een dergelijke strategie horen. Vooral het vinden van de juiste balans tussen de genoemde voordelen en de groeiende bedreigingen door cybercriminelen is bijzonder lastig. Volgens IBM werd afgelopen jaar melding gemaakt van diefstal of verlies van maar liefst vier miljard datarecords. Dit komt neer op een stijging van meer dan 550 procent ten opzichte van het jaar daarvoor.

Vul gewoon het onderstaande formulier in om deze inhoud van Toshibytes te downloaden

PERSOONLIJKE GEGEVENS

*Let op: Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming om benaderd te worden door of informatie te ontvangen van Toshiba of een aangewezen partner. De door u verstrekte gegevens worden opgeslagen in de databases van Toshiba. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken door te schrijven naar het in onze privacyverklaring vermelde adres.

Twitter LinkedIn Email Print

Lees meer over laptops, 2-in-1's en andere Toshiba-oplossingen met Intel® Core™ processors

Terug naar de Toshibytes homepage ►

Intel, het logo van Intel, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.