* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Intel Core

Een gids voor beveiligingsoplossingen in de werkplekomgeving

Het is essentieel dat IT-managers het IT-netwerk en de IT-dienstverlening veilig, snel en toegankelijk houden. Complexe ransomware-aanvallen en beveiligingslekken kunnen voor zowel kleine als grote organisaties grote gevolgen hebben. Denk aan productiviteits- en omzetverlies, reputatieschade, hogere kosten en vertraagde werkprocessen. Daarmee zetten organisaties klantvertrouwen en -tevredenheid op het spel.

Productief, toegankelijk en veilig werken op afstand waarbij data beschermd is tegen alle mogelijke beveiligingsrisico’s vraagt om flexibele hardwareoplossingen. Hardwarebeveiliging moet een centrale positie krijgen op een manier dat dienstverlening overeind blijft en robuuste databeveiliging van toepassing is.


Vul gewoon het onderstaande formulier in om deze inhoud van Toshibytes te downloaden

PERSOONLIJKE GEGEVENS

*Let op: Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming om benaderd te worden door of informatie te ontvangen van Toshiba of een aangewezen partner. De door u verstrekte gegevens worden opgeslagen in de databases van Toshiba. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken door te schrijven naar het in onze privacyverklaring vermelde adres.

Twitter LinkedIn Email Print

Lees meer over laptops, 2-in-1's en andere Toshiba-oplossingen met Intel® Core™ processors

Terug naar de Toshibytes homepage ►

Intel, het logo van Intel, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.