Toshiba Quantum Key Distribution

Toshiba Quantum Technology

Quantum Secure Communications

Toshiba‘s visie is om de wereldwijde communicatie te beveiligen tegen nieuwe ontwikkelingen in informatica en wiskunde. In een tijd waarin technologische vooruitgang heeft geleid tot een bijna constante toestand van gegevensproliferatie, is de behoefte aan beveiligde overdracht van gevoelige informatie groter dan ooit tevoren

Meer informatie

Toshiba Energie

Powering Progress

Wij putten uit een levenslange ervaring bij de ontwikkeling van waardevolle technologie voor onmisbare systemen.

Toshiba levert een bijdrage aan de totstandkoming van een energienetwerk dat de levenskwaliteit verrijkt voor mensen over de hele wereld, van duurzame waterstofenergie en een nieuwe generatie van distributiesystemen tot thermische, waterkracht- en kernenergie.

Meer informatie
Toshiba Energy
Toshiba Semiconductors & Storage

Toshiba Halfgeleiders & Opslag

Solutions & Components

Toshiba biedt Europese bedrijven een breed scala van innovatieve harde schijven (HDD) en halfgeleideroplossingen voor auto-, industriële, IoT-, motion control-, telecom-, netwerk-, consumenten- en witgoedtoepassingen.

Het uitgebreide portfolio van de onderneming omvat geïntegreerde draadloze IC's, vermogenshalfgeleiders, microcontrollers, optische halfgeleiders, ASSP's en discrete apparaten, variërend van diodes tot logische IC's.

Meer informatie

Toshiba Infrastructuur

De tand des tijds

Met onze oplossingen voor openbare infrastructuur, gebouwen en faciliteiten, en industriële installaties, streven we naar een duurzame samenleving die veilig en betrouwbaar is.

Belangrijke ontwikkelingen op deze gebieden omvatten energiebesparende en milieuvriendelijke systemen en oplossingen voor cruciale aspecten van wereldwijde infrastructuur, zoals watervoorziening en riolering, snelweg-, auto- en spoorsystemen, en airconditioning en verlichting.

Meer informatie
Toshiba Infrastructure
Toshiba Digital Solutions

Toshiba Digital Solutions

Samen nieuwe bedrijven en waarden creëren

Door verschillende dingen aan te sluiten op het internet creëert IoT veel nieuwe bedrijven die gebruikmaken van grote hoeveelheden verzamelde gegevens. We overstijgen bedrijfs-, industrie- en regiogrenzen om nieuwe kansen en waarden te creëren met onze klanten en de maatschappij.

Meer informatie

Dynabook has recalled certain AC Adapters sold with Toshiba branded laptops (and as separate accessories). For information regarding the AC adapter recall, please visit the Dynabook support page: https://de.dynabook.com/productnotes. Dynabook purchased the Toshiba laptop business in 2018 and manages all related product inquiries and support.