* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

VIER KEER ZO SCHERP ALS FULL HD

Ultra HD is het videoformaat met vier keer zoveel pixels als Full HD. Daardoor blijft de beeldkwaliteit schitterend, ongeacht de grootte van het scherm.

Dankzij de unieke CEVO 4K-technologie van Toshiba geniet u van elk schitterend detail in films, tv-programma's en sport, zelfs op een scherm dat bijna zo groot is als in de bioscoop.

Meer inforamtie .

Toshiba Soundbars

U zoekt naar een audioinstallatie voor uw televisie die eenvoudig in te stellen is en daarbij meer te bieden heeft dan een gebruikelijk surround systeem?

Met de soundbars van Toshiba met Absolute 3D von Sonic Emotion beleeft u een verbluffend driedimensionaal geluid, onafhankelijk van uw zitpositie, de grootte van de ruimte of de plaats waar de installatie staat. En dat allemaal zonder grote luidsprekers en veel kabels!
Meer informatie over de 3D-Soundbar en de Mini-Soundbar van Toshiba vindt u hier.

Toshiba Apps Connect

Televisietoestellen worden steeds slimmer en dat levert fascinerende nieuwe mogelijkheden op voor de bediening en voor interactie. Speciaal daarvoor heeft Toshiba de functionaliteit Toshiba AppsConnect ontwikkeld. Er zijn al twee apps waarmee u nog meer van uw tv kunt genieten: Toshiba Remote en Toshiba MediaGuide.