* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

LAATSTE NIEUWS
RSS

Gepubliceerd: 16 jan 2019

Toshiba en IGEL gaan actief samenwerken voor levering van een mobiele werkplek in een veilige en duurzame thin client-omgeving. Met dit partnership krijgen organisaties de gelegenheid het IGEL’s op Linux gebaseerde besturingssysteem te laten draaien op Toshiba laptops in combinatie met beheer op afstand via de IGEL Universal Management Suite (UMS). Klanten profiteren met dit partnership van een mobiele oplossing die voor een langere periode in dezelfde configuratie beschikbaar is. En tegelijkertijd via het IGEL OS toegang geeft tot verschillende virtuele omgevingen van allerlei applicaties in een veilige Linux omgeving.

Gepubliceerd: 03 dec 2018

-Changing the World through Computing and Services-
Today, we announce our plan to change our company name to Dynabook Inc. effective January 1, 2019.

Gepubliceerd: 26 nov 2018

Toshiba voorziet dat 2019 het jaar wordt waarin het traditionele computerwachtwoord zijn langste tijd gehad heeft in de zakelijke omgeving. Het nieuwe jaar wordt ook de periode waarin we ons massaal gaan voorbereiden op de komst van het nieuwe snelle 5G netwerk. Verder wordt mobiliteit de norm en zullen we daarmee nog meer uitdagingen krijgen op het vlak van veiligheid en het verwerken van gegevens. Dat zijn volgens Toshiba de belangrijkste voorspellingen voor 2019 voor de digitale werkomgeving.

Gepubliceerd: 25 okt 2018

Vanaf nu voorziet Toshiba mobiele oplossingen van extra beveiligingsopties voor bijvoorbeeld zakenreizigers die op het vliegveld door controle checks moeten. De notebooks bevatten multi-factor authenticatie, een zogeheten Trusted Platform Module en de in eigen fabriek ontwikkelde BIOS. Met deze extra beveiligingsfuncties zijn opgeslagen gegevens niet langer toegankelijk voor pottenkijkers. Zo ook niet voor medepassagiers of douanebeambten op vliegvelden.

Gepubliceerd: 29 aug 2018
  • Nieuwe Portégé X30T-E biedt laptopprestaties met de flexibiliteit van een tablet
  • Lichtste 2-in-1 in zijn klasse voor geavanceerde zakelijke omgeving
  • Biometrische multifactor-authenticatie zorgt voor optimale beveiliging
  • De Portégé X30T-E is vanaf september leverbaar in Nederland