Een moment geduld aub de pagina wordt geladen.

Deze pagina is JavaScript nodig. Dank u moet JavaScript inschakelen in uw browser om optimaal te profiteren van deze pagina
.

Beste beeldkwaliteit

Voor een professionele beeldkwaliteit

Geniet van de compromisloze beeldkwaliteit met vier keer Full-HD-resolutie, 75 procent hogere schermhelderheid, scherpe bewegingen, en nog veel meer. De krachtige Toshiba-technologie levert een ongekende beeldkwaliteit.
Een revolutie in uw kijkervaring!

Onze productaanbevelingen:

Cevo Picture

Beeldkwaliteit opnieuw gedefinieerd

De unieke technologie van CEVO PICTURE biedt heldere, maar natuurlijke kleuren en een uitstekend contrast voor een totaal nieuw niveau van beeldkwaliteit. Met Local Dimming en speciale superheldere Toshiba-LED's levert CEVO PICTURE een kenmerkend Premium-beeld. Overtuig uzelf!

Onze productaanbevelingen:

Driedimensionaal filmgenot

Films zo dichtbij als de werkelijkheid

Haal vandaag nog het perfecte 3D-entertainment in de huiskamer. Tv's met 3D Full-HD hebben door de actieve 3D-techniek altijd een superscherp beeld. De polarisatietechnologie zorgt voor maximaal comfort, want de passieve 3D-brillen wegen bijna niets en zijn zeer comfortabel om te dragen. U hebt er geen batterij of accu voor nodig. Of het nu actief of passief is: bij Toshiba kiest u zelf.

Onze productaanbevelingen:

Onze doelstelling
Uw televisie

Producten voor het leven

Toshiba ontwikkelt producten op basis van uw wensen: vanaf de eerste installatie van het tv-toestel tot aan de bediening van de Smart-TV-portal. De beste beeldkwaliteit, een vol geluid, eenvoudige bediening en een aantrekkelijk design met een hoge mate van verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu staan bij de tv's van Toshiba voorop.

Onze productaanbevelingen:

Enorme
besparing
op energie

U bespaart €155 op uw energierekening!*

Met de 48"-toestellen uit vier van onze tv-series (T5, L5 en L1) geniet u niet alleen van een groot beeldscherm (diagonaal van 121 cm), maar u bespaart ook op stroom.
Meer informatie.
Onze productaanbevelingen:
* Met de 48"-modellen uit de tv-series T5, L5 en L1 van Toshiba gedurende ca. zes jaar, in vergelijking met tv-modellen met een vergelijkbare beeldschermgrootte en energie-efficiëntieklasse A, bij een gemiddeld tv-gebruik van vier uur per dag (127 W/u), 20 uur per dag stand-by (0,5 W/u) en een gemiddelde stroomprijs van €0,29/kWh.

Vol geluid,
heldere klank

Sound van topklasse

Luidsprekers hebben ruimte nodig, en die is bij een flatscreen-tv nu eenmaal moeilijk te vinden. Om ondanks de platte bouw van moderne flatscreen-tv's een vol geluid te leveren, heeft Toshiba CEVO Audio ontwikkeld. Het ontwerp is gebaseerd op de vorm van een labyrint, waardoor zelfs in een beperkte ruimte een hoog geluidsniveau kan worden voortgebracht, met zowel een hoger stabiel volume als hoorbare lage frequenties tussen 100 tot 150 Hz. Laat u overtuigen van de kracht van CEVO Audio met een vol geluid en een hoog, stabiel geluidsvolume!

Onze productaanbevelingen:

Slim tv-kijken op
het hoogste niveau

Toshiba Smart-TV Cloud

Onze Premium-Smart-tv's van de series L6 en M7 bieden met Smart-TV Cloud een omvangrijk aanbod en veel extra intelligente functies, zoals Media Guide Replay, individuele programma-aanbevelingen en nog veel meer.
Meer over onze Smart-tv's
Meer over de app MediaGuide

Onze productaanbevelingen:
Smart-TV Cloud kan slechts na registratie en toestemming worden gebruikt om het gebruikersgedrag te analyseren.

Neemt automatisch
alles op wat u leuk vindt

Media Guide Replay

Toshiba Smart-tv's met Media Guide Replay kunnen uw kijkgedrag analyseren en gerichte aanbevelingen voor programma's doen. Hebt u een harde schijf aangesloten via USB, dan neemt Media Guide Replay op verzoek aanbevolen programma's voor u op. Volledig automatisch en zelfs als de tv uitgeschakeld is (stand-by is vereist).
Meer over onze Smart-tv's

Onze productaanbevelingen:
De functie Media Guide Replay kan slechts na registratie en toestemming worden gebruikt om het gebruikersgedrag te analyseren.

Slimmer tv-kijken
voor iedereen

Toshiba Smart-TV

Met het eenvoudige, overzichtelijke Smart-TV-platform van Toshiba betreedt u het nieuwe tijdperk van televisie-entertainment en haalt u internetdiensten zoals Video-On-Demand of YouTube direct de huiskamer in.
Meer informatie

Onze productaanbevelingen: Nos recommandations :
Smart-TV kan slechts na registratie en toestemming worden gebruikt om het gebruikersgedrag te analyseren.
Cevo Audio
Cevo Audio