* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Why Toshiba

Zo onderscheiden wij ons
Echte Innovatie

140 jaar innovatie

Bij Toshiba zijn we er trots op dat we een heel ander soort IT-leverancier zijn. Innovatie is gedurende 140 jaar diep geworteld in onze cultuur en we leggen ons al ruim 30 jaar toe op het ontwerpen, bouwen en ontwikkelen van laptops.

Bekijk het assortimentVan ontwerp tot productie, in eigen huis

Neem een kijkje in het Toshiba Innovation Centre in Hangzhou, waar we al onze zakelijke laptops in eigen huis ontwerpen, bouwen, ontwikkelen en verzenden.


Toshiba in innovation

Lokale faciliteiten met een
wereldwijd bereik

We hebben Toshiba ontwikkelings-, onderzoeks- en productiecentra over de hele wereld, onder meer in Cambridge in Engeland, Tokio in Japan en Hangzhou in China.

Bouwen aan een betere zakelijke toekomst

Zakelijke IT is volop in beweging. De technici van Toshiba lopen voorop in die evolutie en passen de nieuwste technologie toe in nieuwe oplossingen voor allerlei soorten bedrijven in allerlei sectoren. Via innovaties in alles van computers tot IoT-apparaten willen we de digitale transformatie van de bedrijven van onze klanten mogelijk maken.

Getest volgens MIL STD 810G, internationaal erkend als de meest uitdagende omgevingstests.

Onze laptops zijn getest op een reeks scenario's inclusief hoge temperaturen (30° C - 60° C), een val van 76 cm, stofproeven, een gesimuleerde hoogte van 4750 m, lage temperaturen (tot -20° C) en schok- en trilproeven.

Getest met H.A.L.T.
Getest met MIL STD

Videos

Toshiba Mobile Zero Client

Premium-functies
standaard inbegrepen

Beveiliging

Als u werkt met gevoelige informatie, hebt u apparatuur nodig die u en uw klanten beschermt, waar u ook aan de slag gaat. De zakelijke laptops van Toshiba voldoen aan maatstaven waarbij zelfs de meest waardevolle data veilig zijn.

Wij zijn de enige fabrikant die zijn eigen BIOS maakt. Zo kunt u blijven zorgen voor streng beveiligde toegang en controle. Veilig aanmelden op meerdere punten is mogelijk met een wachtwoord, vingerafdruk of smartcard. En dankzij Mobile Zero Client-oplossingen, met ondersteuning voor belangrijke VDI-leveranciers zoals Citrix en VMware, kunt u snel en eenvoudig aan de slag, zonder aanpassing van uw infrastructuur.

Betrouwbaarheid

Uw Toshiba laptop laat u niet in de steek. Gegarandeerd. Elke laptop wordt onderworpen aan de strenge Highly Accelerated Life Test (H.A.L.T.), uitgevoerd door het onafhankelijke testinstituut TÜV Rheinland, die vergelijkbaar is met drie jaar gebruik. Onze ingenieurs hebben minder onderdelen gebruikt voor het ontwerp van onze hoogwaardige laptops, om de kans op een storing drastisch te verminderen.

En deze duurzaamheid gaat niet ten koste van het lichte, slanke en elegante ontwerp dat u mag verwachten van een Toshiba laptop. Wij zijn zelfs zo overtuigd van de betrouwbaarheid van onze zakelijke apparaten, dat we u een unieke Reliability Guarantee geven. In het zeldzame geval dat uw laptop kapotgaat binnen de garantieperiode, vervangen we het apparaat en krijgt u het aankoopbedrag terug*.

Beheerbaarheid

De keuze van het juiste zakelijke apparaat voor elke werknemer mag de beheerbaarheid niet in de weg staan. De laptops van Toshiba zijn ontworpen met uniforme software, voedingsaccessoires en dockingmogelijkheden, om te zorgen voor probleemloze connectiviteit, samenwerking en controle binnen uw bedrijf.

Via USB 3.0, HDMI, RGB, Gigabit LAN en Intel® Pro Wi-Di blijft u overal in verbinding. Met een accuwerkduur tot 15 uur** beschikt u de hele dag over volop vermogen, en de snelllaadfunctie stelt u in staat binnen vijf minuten tot 80% op te laden. En via draadloze opties zoals Bluetooth, 4G en Toshiba's geavanceerde WiFi-technologie met dubbele antenne** kunt u overal aan de slag.Bekijk het assortiment

*Ga voor de voorwaarden naar toshiba.nl/reliability
**Afhankelijk van de configuratie.

Change is here

Dynabook Inc. (De vroegere naam van het bedrijf is Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) en zijn dochterondernemingen zijn op 1 oktober 2018 gedeconsolideerd uit Toshiba

Meer informatie