* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Intel Core

Wanneer kies je voor welke mobiele computer?

De behoefte aan mobiele werkmogelijkheden bij werknemers blijft groeien. Dat vraagt om de juiste apparatuur met toekomstbestendige toepassingen. De vraag naar draagbare IT-oplossingen zoals laptops, tablets en 2-in-1’s is groter dan ooit. Maar de grote vraag is wat nou de beste mobiele keuze is voor mijn medewerkers?

De laptop is favoriet

Natuurlijk is er geen standaardoplossing. Elk bedrijf heeft zijn eigen behoeften, afhankelijk van talloze factoren, zoals de omvang, sector en specifieke rol, om er maar een paar te noemen. Vooralsnog is de bekende inklapbare laptop het populairste mobiele apparaat in een zakelijke omgeving.

Deze apparaten blijven de markt voor draagbare apparaten domineren, terwijl leveranciers proberen in te spelen op de veranderende eisen van gebruikers in dit digitale tijdperk. De nieuwste laptopmodellen zijn dunner, lichter en leveren betere prestaties, met voorzieningen zoals touchfunctionaliteit en een langere accuwerkduur. Deze functies zijn belangrijk voor flexibele medewerkers die overal en altijd toegang tot het internet en eigen toepassingenn nodig hebben.


De opmars van de 2-in-1

De 2-in-1, of het hybride apparaat, wordt steeds populairder en zit de laptop op de hielen. Detachables en convertibles bieden de gebruiker de flexibiliteit van een laptop en een tablet in één product. Voor velen is dat een ideale combinatie van vorm en functionaliteit. Optimale flexibiliteit en heel erg handzaam. Apparaten als de Portégé X20W, met de nieuwste zevende generatie Intel® Core™ processor, bieden gebruikers een snelle en gebruiksvriendelijke hybride interface die zich met een klik op een touchpad laat aanpassen aan verschillende werkomgevingen.


Toekomstige posities

Dit lijkt een winnende formule te zijn. Tegelijkertijd zal de ontwikkeling en groei van Windows 10 en touch-apps ook grote invloed hebben op de mate van populariteit De opkomst van de 2-in-1 heeft gevolgen gehad voor de positie van de tablet. Dit apparaat lijkt terrein te verliezen en krijgt meer een gespecialiseerde rol ter ondersteuning van bijvoorbeeld persoonlijke gesprekken of vergaderingen.

Uiteindelijk stelt elk werkscenario weer andere eisen aan de apparatuur. Voor IT-managers is het belangrijk dat zij zich niet door trends laten leiden. Het gaat erom dat je het apparaat kiest dat het beste aansluit bij de bedrijfsbehoeften op basis van mate van mobiliteit, prestaties, veiligheid en andere opties.

Twitter LinkedIn Email Print

Lees meer over laptops, 2-in-1's en andere Toshiba-oplossingen met Intel® Core™ processors

Terug naar de Toshibytes homepage ►

Intel, het logo van Intel, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen

Change is here

Dynabook Inc. (De vroegere naam van het bedrijf is Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) en zijn dochterondernemingen zijn op 1 oktober 2018 gedeconsolideerd uit Toshiba

Meer informatie