* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *
Reliability Guarantee

Uw Toshiba laptop laat u niet in de steek
Bij een garantiedefect, repareren wij hem gratis en krijgt u het aankoopbedrag terug*

Bij Toshiba hebben we het volste vertrouwen in onze laptops. En we willen ook graag dat u ze met een gerust hart aanschaft. Daarom geven we al onze klanten een zekerheidsgarantie: we beloven u dat onze producten u niet in de steek laten.

Onze merkbelofte


Als uw laptop binnen een jaar na aankoop kapotgaat*, kunt u deze gratis laten repareren door Toshiba of een door Toshiba geautoriseerde serviceprovider. En omdat we het volste vertrouwen hebben in onze kwaliteit, geven we u ook het aankoopbedrag terug*.

Waarom zijn we zo zeker van onze zaak?

Wij vervullen al meer dan 30 jaar een pioniersrol in elektronische innovatie, als maker van betrouwbare producten die de productiviteit verhogen in elke omgeving. Al onze laptops worden onderworpen aan Highly Accelerated Life Testing (HALT), een test die vergelijkbaar is met drie jaar gebruik. Pas als ze deze zware test doorstaan, voldoen ze aan de normen van Toshiba.

STAP 1

KOOP MET EEN GERUST HART
Schaf een in aanmerking komende Toshiba laptop aan.

STAP 2

REGISTREER MET GEMAK
Registreer uw laptop voor de Reliability Guarantee binnen 30 dagen na aankoop.


Registreer uw nieuwe laptop nu

STAP 3

KRIJG EEN GRATIS REPARATIE EN HET AANKOOPBEDRAG TERUG
In het zeldzame geval dat uw laptop kapotgaat, vraagt u met dit formulier een gratis reparatie onder garantie EN restitutie van het aankoopbedrag aan.


Restitutieaanvraagformulier

Change is here

Dynabook Inc. (De vroegere naam van het bedrijf is Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) en zijn dochterondernemingen zijn op 1 oktober 2018 gedeconsolideerd uit Toshiba

Meer informatie