* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Zakelijke modellen

Portégé A30

  • Windows 10 Pro 64-bit
  • Zesde generatie Intel® Core™ i5-6200U processor met Intel® Turbo Boost Technology 2.0
  • 33,8cm (13.3") , Toshiba full hd TFT niet-reflecterend High Brightness eDP™-scherm met led-achtergrondverlichting, IPS technologie en 16:9-formaat
  • Zwart magnesium met sierlijke haarlijn
  • Intel® HD Graphics 520
  • maximum life : Tot 10h (Mobile Mark™ 2014)
  • gewicht : vanaf 1.50 kg
  • B x D x H : 316 x 229x 18 (front) / 22.4 (rear) mm

Bekijk modellen

Blijf flexibel. Blijf productief.

Of u nu op kantoor werkt of onderweg, de duurzame, lichte magnesium behuizing van de Portégé A30 bevat alles wat u nodig hebt om productief te blijven. De Portégé A30 is klein genoeg om makkelijk mee te nemen, maar zit boordevol voorzieningen die u helpen effectiever te werken, waar u zich ook bevindt. En dankzij Intel® Dual Band Wireless-AC 8260 en optioneel LTE kunt u overal met collega's communiceren en beschikt u steeds over alle gegevens die u nodig hebt.

Gemaakt om mobiel te werken

De Portégé A30 is ontworpen om lang mee te gaan, waar uw werk u ook heen voert. Hij is niet alleen onderworpen aan een Highly Accelerated Life Test*, zodat u weet dat hij blijft werken zo lang u hem nodig hebt, maar ook aan een val-, mors-** en druktest. Dat betekent een laptop die u nooit in de steek laat, zelfs na een ongeval kunt u met de Portégé A30 doorwerken- wat zorgt voor meer gemoedsrust.

**Highly Accelerated Life Test uitgevoerd door het onafhankelijke Duitse instituut TÜV Rheinland.
**Valtest ondergaan van 76 cm. Een morsbestendig toetsenbord helpt uw gegevens te beschermen tegen maximaal 30 ml gemorste vloeistof. U hebt 3 minuten om uw gegevens op te slaan en af te sluiten. Bij de druktest is de werking van de laptop en het lcd-scherm onderzocht nadat ze gedurende 10 seconden aan een druk van 100 kg zijn onderworpen.

Veilig onderweg

Een van de grootste problemen met flexibel werken is dat de beveiliging van cruciale bedrijfsgegevens op openbare plaatsen in het gedrang kan komen. Daarom beschikt de Portégé A30 over speciale TPM-versleuteling en optionele functionaliteit voor aanmelding met een vingerafdruk of smartcard. En dankzij optionele verificatie met twee factoren, waarbij gegevens toegankelijk en toch volkomen veilig zijn, is onderweg werken met de Portégé A30 veiliger dan ooit.

Kant-en-klaar kantoor

Verander uw bureau in een compleet ingerichte werkomgeving door de Portégé A30 te combineren met een High Speed Port Replicator III dockingstation. Met twee digitale video-uitgangen, vier USB 3.0-poorten, twee USB 2.0-poorten, en de ingebouwde aansluitingen van de A30 zelf, is alles beschikbaar wat u nodig hebt. U kunt zelf bepalen met welke interne elementen de Portégé A30 wordt uitgerust: selecteer een processor tot en met de nieuwste Intel® Core™ en vPro™, en een harde schijf of SSD, voor prestatievermogen op maat. Ook een ingebouwd optisch station (ODD) is als optie beschikbaar.

Gemakkelijk te beheren

Zoals alle Tecra- en Portégé-laptops van Toshiba is ook de Portégé A30 naadloos te integreren met uw bestaande IT-infrastructuur. Door de ondersteuning voor gemeenschappelijke software-images en stuurprogramma's, en de compatibiliteit met het High Speed Port Replicator III dockingstation en de netstroomadapters van Toshiba, kan iedereen in uw bedrijf direct met de Portégé A30 aan de slag. Intel® AMT, een gemeenschappelijke WMI-interface en volledige ondersteuning van SCCM dragen eveneens bij aan de uitstekende beheerbaarheid.

Alle gewenste accessoires

De Portégé A30 is verkrijgbaar met een aantal accessoires* die flexibel werken eenvoudiger maken. Met het High Speed Port Replicator III dockingstation breidt u in een handomdraai de weergave- en aansluitmogelijkheden uit, en met USB-sticks of SD-kaarten zet u snel en gemakkelijk bestanden over. Voor meer opslagcapaciteit kunt u kiezen uit een hele reeks externe harde schijven en SSD's. We hebben ook stijlvolle laptoptassen en hoezen om uw computer onderweg te beschermen.

*Accessoires worden apart verkocht. Bekijk het beschikbare aanbod van accessoires op www.toshiba.nl/accessories/laptops

Bekijk het assortiment

Services voor probleemloze prestaties

Toshiba hecht veel waarde aan een onberispelijke werking van uw product. Haal alles uit uw IT-investering met ons brede aanbod van services, die perfect zijn afgestemd op uw individuele behoeften en uw bedrijf ongestoord door laten werken. Of u nu uw standaardgarantie wilt uitbreiden, uw serviceniveau wilt upgraden of al uw activa binnen één platform wilt beheren, wij zijn de ideale partner aan uw zijde.

Meer informatie

Alle productspecificaties afhankelijk van model en lokale beschikbaarheid. Voor een volledig overzicht van product en model disclaimers en wettelijke informatie (over het morsbestendig toetsenbord, de accuwerkduur, handelsmerken, enzovoort) kunt u hier klikken.

Change is here

Dynabook Inc. (De vroegere naam van het bedrijf is Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) en zijn dochterondernemingen zijn op 1 oktober 2018 gedeconsolideerd uit Toshiba

Meer informatie