* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *
 • Krachtiger

  • Als u altijd onderweg bent, is het van groot belang dat uw laptop net zo dynamisch is als u. De laptops van Toshiba zijn mobiel en toch robuust, licht en toch stevig. Ze bieden de kracht die nodig is om flexibel te werken en zijn bestand tegen de klappen en de druk van een reizend bestaan. De Tecra A40-C is een typisch voorbeeld van onze robuuste productlijn, met een zesde generatie Intel® Core™ Processor die elke taak met gemak uitvoert.

   • Investeer duurzaam

    Onze Enhanced en Premium zakelijke apparaten hebben een Highly Accelerated Life Test (H.A.L.T) doorstaan, uitgevoerd door het onafhankelijke testinstituut TÜV Rheinland. Deze test is vergelijkbaar met drie jaar intensief gebruik, zodat u weet dat onze computers zijn gebouwd om lang mee te gaan.

   • Verdedig uw belangen

    Veel van onze computers zijn ook onderworpen aan een val-, mors- en druktest*. Dat betekent dat uw gegevens beschermd zijn tegen alle gevaren, zelfs als er een ongeval gebeurt. Met Toshiba staat niets uw productiviteit in de weg.

   • Bescherm uw gegevens

    Met de geavanceerde behuizing beschikt u over een uitstekende combinatie van mobiliteit en kracht. Dit lichte, stijlvolle en bijzonder sterke pantser beschermt tegen schade, waardoor onze productlijn perfect is voor een flexibele manier van werken.

 • Verbonden

  • De zakelijke modellen van Toshiba bieden alles wat u nodig hebt om te presenteren, delen, bewerken en met collega's te communiceren, waar uw werkdag u ook heen voert. Ervaar de vrijheid om verbinding te maken zonder kabels of dongles, en blijf productief in elke omgeving. Met zesde generatie Intel® Core™ Processors en de meest hoogwaardige draadloze verbindingen belichaamt de Portégé Z30-C een reeks producten waarmee u altijd verbonden blijft.

   • Alles binnen handbereik

    Als u een klant bezoekt of onderweg bent, kunt u niet altijd kiezen op welke manier u verbinding maakt. Daarom is onze productlijn voorzien van USB 3.0, HDMI, RGB, Gigabit LAN en Intel® Pro WiDi**. Zo kunt u in elke omgeving content openen, maken en delen, zonder dat er een dongle of adapter aan te pas komt.

   • Ga langer door

    Kies een accuwerkduur tot 15 uur** en blijf productief tijdens en na een lange reis. Bepaalde modellen hebben ook een accu die langer blijft werken, veel efficiënter is en centraal kan worden bestuurd om energie te besparen en de gebruikskosten ingrijpend te verlagen.

   • Werk zonder kabels

    Onze Premium zakelijke apparaten beschikken over de meest hoogwaardige draadloze verbindingen, zoals Bluetooth, 4G en Toshiba's geavanceerde WiFi-technologie met dubbele antenne**, om zonder onderbrekingen te communiceren en samen te werken.

 • Betrouwbaar

  • Net als de Tecra Z40-C zijn al onze laptops ontworpen om de uitvaltijd tot een minimum te beperken, de productiviteit te verhogen en uw bedrijf vooruit te helpen. Door elk onderdeel zorgvuldig te selecteren, inclusief zesde generatie Intel® Core™ Processors, hebben we gezorgd voor een bijzonder laag uitvalpercentage, en het hoogte vertrouwen in onze apparaten. Daardoor kunt u erop rekenen dat uw investeringen rendement blijven opleveren.

   • Reken op voorspoed

    Onze engineers reageerden op de opdracht om de meest betrouwbare reeks laptops ooit te maken zoals we van hen gewend zijn: met innovatie. Door het aantal inwendige onderdelen in onze hoogwaardige laptops te verminderen, slaagden ze erin de storingskans te verlagen.

   • Krijg meer gedaan

    Met minder uitvaltijd voor werknemers, geen kosten voor reparatie en vervanging, en computers vol hoogwaardige inwendige onderdelen tilt Toshiba uw IT-efficiëntie naar een hoger niveau. Zo krijgt u meer gedaan, tegen lagere kosten.

   • Ontdek het ultieme vertrouwen

    Wij willen ons vertrouwen in onze laptops graag met u delen. Daarom zit op veel modellen onze Reliability Guarantee. Daarmee krijgt u in het zeldzame geval van een storing naast een gratis reparatie ook het aankoopbedrag terug***.

 • Veilig

  • Als u werkt met gevoelige informatie, hebt u apparatuur nodig die u en uw klanten onder alle omstandigheden beschermt. Onze productlijn voldoet aan maatstaven die ervoor zorgen dat zelfs de meest waardevolle financiële gegevens beschermd zijn. Zo kunnen uw medewerkers in alle gemoedsrust werken, zelfs als ze niet op kantoor zijn. Wilt u nog meer bescherming? Kies dan een apparaat met een zesde generatie Intel® Core™ Processor, zoals de Portégé Z20t-C.

   • Boezem vertrouwen in

    Bij de beveiliging van zakelijke gegevens gaan wij verder dan de meeste anderen. Wij zijn de enige fabrikant die zijn eigen BIOS maakt. Daarmee kunnen we u de mogelijkheid bieden van streng beveiligde toegang en controle. We hebben zelfs een nieuw BIOS gemaakt voor apparaten met zesde generatie Intel® Core™ Processors, dat extra diagnose- en beveiligingsfuncties biedt.

   • Blijf beschermd

    De optie voor aanmelding met een vingerafdruk en verificatie met drie factoren maakt onze Business Premium laptops heel toegankelijk in de juiste handen, en praktisch ondoordringbaar in de verkeerde. De Advanced, Enhanced en Premium modellen bieden nog betere beveiliging in de vorm van een TPM (Trusted Platform Module), die vriendschappelijke hardware naadloos herkent en verifieert, en voorkomt dat andere apparaten toegang krijgen tot gegevens.

   • Werk mobiel

    Met Toshiba Mobile Zero Client (TMZC) kunnen uw medewerkers onderweg werken en toch voldoen aan al uw veiligheidsvoorschriften. TMZC ondersteunt belangrijke VDI-leveranciers als Citrix en VMware, zodat u er eenvoudig mee aan de slag kunt en uw infrastructuur niet hoeft te worden aangepast. U krijgt dus alle voordelen van een zero client-oplossing, met lagere installatiekosten, betere beveiliging en een hoger rendement op uw investering.

Back to Top

Een apparaat voor iedere werknemer

Dit is Toshiba's meest uitgebreide en gevarieerde zakelijke productlijn ooit, met het ideale apparaat voor iedereen in uw organisatie. Toshiba helpt u bij het vinden van de juiste computer voor elk specialisme, van ultramobiele twee-in-een-modellen voor mensen die altijd op pad zijn, tot krachtige werkstations voor kantoormedewerkers. Toch zorgt het kiezen van de juiste pc voor elke medewerker niet voor problemen op het gebied van beheer, want dankzij een uniform software-image, voedingsopties en dockingmogelijkheden voor de meeste modellen kunt u al uw apparaten eenvoudig en efficiënt beheren. Alle apparaten in ons assortiment kunnen worden geconfigureerd om te werken met Toshiba Mobile Zero Client, zodat u optimale veiligheid kunt bieden zonder dat dit ten koste gaat van de mobiliteit.

Klik op de onderstaande kenmerken om te zien welke producten IT voor u laten werken.

 

31,75 cm (12,5”)

33,8 cm (13,3”)

35,6 cm (14”)

39,6 cm (15,6”)

Business Premium

Uitgebreide zakelijke voorzieningen +


Intel® Core™ vPro™ Processors Magnesium behuizing Dun en licht
Portégé Z20t Portégé Z20t-C Portégé Z30 Portégé Z30-C / Z30t-C Tecra Z40 Tecra Z40-C Tecra Z50 Tecra Z50-C

Business Enhanced

Geavanceerde zakelijke voorzieningen +


Uniforme docking Intel® Widi Pro LTE / 3G Getest met H.A.L.T Verlicht toetsenbord
  Portege A30-C / A30t-C Portégé A30-C / A30t-C Tecra A40-C Tecra A40-C Tecra A50-C Tecra A50-C

Business Advanced

Zakelijke voorzieningen +


Uniforme accu Uniform software-image Drivers voor Windows 10,
Windows 8.1 en Windows 7
Reliability Guarantee TPM Geruisloos toetsenbord
  Satellite Pro A30-C Satellite Pro A30-C Satellite Pro A40-C Satellite Pro A40-C Satellite Pro A50-C Satellite Pro A50-C

Business


Uniforme voeding Intel® WiDi Toshiba's exclusieve BIOS
    Satellite Pro R40-C Satellite Pro R40-C Satellite Pro R50-C Satellite Pro R50-C
Opnieuw instellen
Back to Top

Video

DE investering

Bij Toshiba weten we hoe verfrissend het is om IT te gebruiken die gewoon werkt. Onze zakelijke modellen bieden direct na het uitpakken alle gewenste veiligheid, kracht, betrouwbaarheid en aansluitmogelijkheden. Zo kunnen uw medewerkers zich richten op hun dagelijkse activiteiten en daarin uitblinken. Onze apparaten zijn duurzaam gebouwd en hebben een langere levensduur. Het zeer lage storingspercentage zorgt in combinatie met onze Reliability Guarantee voor lage gebruikskosten, een hoog rendement op uw uitgaven en vrijwel geen stilstand. Ontdek onze nieuwe productlijn, voor een investering die werkt voor uw bedrijf.

Naar boven

Make IT work vandaag nog

Wij hebben gespecialiseerde IT-adviseurs voor bedrijven van elke omvang en in elke sector. Volg de onderstaande link om uw mogelijkheden te verkennen in een vrijblijvend gesprek.


Contact opnemen

Handleiding Make IT work

We hebben de handleiding Make IT Work gemaakt voor senior IT-beslissers. Er staan oplossingen in voor de huidige IT-uitdagingen, aangevuld met inzichten van analisten, onderzoek uit heel Europa en adviezen van onze eigen experts. Via de onderstaande link kunt u de volledige handleiding downloaden.

Download de handleiding hier

*Een morsbestendig toetsenbord helpt uw gegevens te beschermen tegen gemorste vloeistof (maximaal 30 ml). U hebt drie minuten om uw gegevens op te slaan en uw laptop af te sluiten. Bij de druktest is de werking van de laptop en het lcd-scherm onderzocht nadat ze gedurende 10 seconden aan een druk van 100 kg zijn onderworpen. Valtest doorstaan van 76 cm.

**Afhankelijk van de configuratie

***Ga voor de voorwaarden naar toshiba.eu/reliability


Intel, het logo van Intel, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Naar boven