* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Make IT work

 • Waarom Toshiba

  • Toshiba biedt u meer

   Toshiba ontwerpt en produceert als enige zijn eigen laptops, tot en met de BIOS-software die draait onder Windows. Daardoor kunnen we u de best mogelijke kwaliteit, ingrijpende beveiliging en innovatieve functies bieden om uw werkdag soepel te laten verlopen.

   Meer informatie ▶
 • Make IT work

  • Ons meest complete assortiment

   Toshiba heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwerpen en bouwen van laptops, zodat u op onze technologie kunt vertrouwen om uw productiviteit te verhogen. Bekijk ons grootste zakelijke assortiment ooit en zoek de apparaten die passen bij uw organisatie.

   Bekijk het assortiment ▶
 • Zakelijke modellen

 • Services

  • Services

   Of u nu de standaardgarantie wilt verlengen, uw serviceniveau verhogen of verloren gegevens herstellen van een beschadigde harde schijf, wij hebben de juiste service voor u.

   Meer informatie ▶
 • Oplossingen

  • Oplossingen

   Voor het creëren van een naadloze workflow zijn de oplossingen die u gebruikt net zo belangrijk als de hardware.

   Met Toshiba Mobile Zero Client Client kunnen uw medewerkers onderweg werken en toch voldoen aan al uw veiligheidsvoorschriften.

   Meer informatie ▶

   Smart Data Encryption gaat verder dan standaard encryptie. Het beschermt uw gehele harde schijf, zelfs als deze wordt verwijderd.

   Meer informatie ▶

Per Sector

 • SMB

  • Kleine onderneming? Groot verschil.

   Bij Toshiba begrijpen we hoe kleine en middelgrote bedrijven werken. Daarom hebben we de Satellite Pro-serie gemaakt, met alles van eenvoudige laptops voor dagelijkse productiviteit tot rijk uitgeruste modellen voor meer specifieke toepassingen. Zo kunt u voor elk budget de apparaten kiezen die passen bij uw behoeften. En voor elke pc in deze serie geldt onze Betrouwbaarheidsgarantie, zodat uw investering volledig beschermd is.

   Bekijk het assortiment ▶
 • Ondernemingen

  • Ondernemingen. Met beveiliging op ondernemingsniveau.

   Bedrijfsomgevingen vragen om laptops die voldoen aan strengere specificaties, zodat ze niet alleen de gewenste prestaties leveren, maar uw organisatie ook beschermen met beveiliging op een hoger niveau. Daarom bieden onze Portégé- en Tecra-series naast een ruime keuze aan voorzieningen ook meer geavanceerde beveiligingsmogelijkheden.

   Bekijk het assortiment ▶
 • Publieke sector

  • Publieke sector. Persoonlijke gegevens.

   Wij zijn al jaren een belangrijke leverancier aan de publieke sector dankzij onze unieke beveiligingsmogelijkheden, inclusief het exclusieve Toshiba BIOS dat zorgt voor veiligheidscontroles bij het inschakelen, eerder dan alle anderen. En er zijn nog meer geavanceerde aanmeldingsmogelijkheden, zoals smartcards en vingerafdrukherkenning.

   Bekijk het assortiment ▶
 • Onderwijs

  • Onderwijs. Elke klas is anders.

   Elke klas, elke student, elke leraar en elke studiebegeleider heeft verschillende behoeften. Daarom hebben we onze apparaten toegankelijker gemaakt en beter afgestemd op het onderwijs. Kies de juiste laptop of Ultrabook™ voor ieder individu en geef ze alles wat ze nodig hebben om te slagen.

   Bekijk het assortiment ▶

Meer van Toshiba

 • Reliability Guarantee

  • Betrouwbaarheid, of een volledige reparatie en terugbetaling

   We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze apparaten, dat we ze ondersteunen met een belofte aan al onze zakelijke klanten: onze Betrouwbaarheidsgarantie.

   Als uw laptop binnen een jaar na aankoop kapotgaat*, repareert Toshiba of een door Toshiba geautoriseerde serviceprovider hem helemaal gratis voor u, en krijgt u het aankoopbedrag terug.

   Meer informatie ▶

   *Ga voor de voorwaarden naar Toshiba.eu/reliability

 • Environment

  • Ecologische verantwoordelijkheden

   We zijn voortdurend bezig om onze producten nog milieuvriendelijker te maken in elke fase, van de fabricage en het gebruik tot de recycling van afgedankte producten.

   Toshiba kan u helpen met het streven naar CO2-neutraliteit en het verminderen van de totale uitstoot. We hebben zelfs tools voor energiebeheer waarmee u stroom kunt besparen door de oplaadcyclus te optimaliseren.

   Meer informatie ▶
 • Wij adviseren

  • Wij adviseren

   Toshiba adviseert producten van zorgvuldig gekozen partners om de laptops van uw bedrijf te beschermen en optimaal te laten presteren.

   *Let op: u wordt doorgestuurd naar een andere website die niet wordt beheerd door Toshiba.

   iolo

   Maximaliseer de productiviteit in uw kleine of middelgrote onderneming en zorg ervoor dat uw laptops zo efficiënt mogelijk werken, met iolo System Mechanic.

   Meer informatie*
   line
   Winzip

   Zip, beveilig en beheer bestanden waar u maar wilt met het toonaangevende zipprogramma.

   Meer informatie*

Praktijkvoorbeelden

Case Img

Provinciebestuur Coventry

Het provinciebestuur van Coventry wilde de dienstverlening aan burgers verbeteren met een nieuw mobiliteitsproject. Nu alle medewerkers zijn voorzien van een Toshiba Portégé Z20t is de ondersteuning van de gemeenschap flexibeler, sneller en efficiënter geworden. In de video vertellen belangrijke werknemers hoe het provinciebestuur is veranderd door de technologie.

De download is in het Engels ►
Case Img

Walkthrough Media

Walkthrough Media, leverancier van een nieuwe generatie marketingoplossingen voor vastgoed, zocht lichte en duurzame apparaten die toch voldeden aan hun hoge eisen op multimediagebied. Het bedrijf koos de Portégé z20t hybride laptop van Toshiba met Windows 10 omdat die al hun wensen vervulde, met onder meer bewerkingsmogelijkheden op locatie en betere klantenservice.

De download is in het Engels ►
Case Img

WK Rugby 2015

Het WK Rugby 2015, gehouden in het Verenigd Koninkrijk, werd voor de derde keer op rij gesponsord door Toshiba. World Rugby, de organisator, stelde uiteenlopende eisen aan de technologie voor functies gericht op spelers, supporters en vanuit operationeel oogpunt. In nauwe samenwerking met de PC- en Business Display-teams van Toshiba slaagde World Rugby erin het grootste toernooi tot nu toe met succes te organiseren.

De download is in het Engels ►
Case Img

Pinehurst Chiropatric

Pinehurst Chiropractic Clinic stapte over naar een meer digitale benadering van haar praktijk en koos daarvoor de Toshiba Portégé Z20t met Windows 10. Dankzij deze nieuwe technologie is de ervaring van de patiënt en de administratie sterk verbeterd en gestroomlijnd, en de verhoging van de beveiligings- en compliance-normen maakt de medewerkers productiever en efficiënter.

De download is in het Engels ►
Case Img

Loftysoft

Het Zweedse adviesbureau Loftysoft AB koos de Toshiba Portégé Z30t met Windows 10 voor optimale mobiliteit tijdens het reizen en betere communicatie met de klant dankzij de uitvoering in een magnesiumlegering en het schitterende aanraakscherm. Het bedrijf zag al zijn wensen in vervulling gaan met de Portégé Z30t, omdat dit ene apparaat voldoet aan al hun eisen.

De download is in het Engels ►
Case Img

Batravision

Batra Vision Medical Group, bekend om de oogheelkundige techniek, verving alle desktops door Portégé Z30t Ultrabooks van Toshiba met Windows 10, waardoor de beveiliging en de mobiliteit van de werknemers toenam, de interactie met patiënten werd verbeterd en aan de eisen van de sector kon worden voldaan.

De download is in het Engels ►
Case Img

De Boru Group

De Boru Group is een IT-dienstverlener die projectbeheersystemen en infrastructuur bouwt voor organisaties over de hele wereld. Ze hebben toegang nodig tot beveiligde gegevens en toepassingen terwijl ze op bezoek zijn bij klanten, en maken daarvoor gebruik van de zeer draagbare en veilige Portégé Z30-C.

De download is in het Engels ►
Case Img

Sherry Fitzgerald

Sherry Fitzgerald is een groot landelijk makelaarskantoor in Ierland met 22 vestigingen. De introductie van Portégé Z20t hybride laptops van Toshiba zorgde voor een ingrijpende verandering in de manier van werken. Bij het dagelijks afleggen van bezoeken op diverse locaties biedt de Portégé Z20t flexibiliteit op een nieuw niveau met een accuwerkduur van 17 uur, een uitneembare tablet en 4G-connectiviteit.

De download is in het Engels ►
Case Img

Desigual

Het Spaanse modebedrijf Desigual heeft alle desktopcomputers op zijn kantoren vervangen door meer dan 700 laptops voor zakelijk gebruik van Toshiba. Desigual heeft ruim 900 werknemers in 106 landen, en dus zijn betrouwbare, verbonden apparaten van vitaal belang voor het succes van het bedrijf.

De download is in het Engels ►
Case Img

Botkyrka

De Zweedse gemeente Botkyrka zocht nieuwe technologie om in te spelen op de veranderende behoeften van haar 6000 werknemers. Door de inzet van de Portégé Z30 van Toshiba werd de mobiliteit van het personeel verbeterd en dankzij het stroomlijnen van beheerprocessen verminderde de administratieve belasting.

De download is in het Engels ►
Case Img

Go ON UK

Go ON UK is een liefdadigheidsinstelling die wil zorgen dat alle volwassenen beschikken over de digitale basisvaardigheden die ze nodig hebben in de moderne wereld. Met zo'n ambitieuze doelstelling en slechts 15 werknemers waren stevige, betrouwbare en mobiele laptops de sleutel tot hun succes. Ultrabooks van Toshiba werden ingezet als een waardevol instrument voor alle medewerkers, dankzij de eenvoudige integratie in de bestaande IT-infrastructuur en 3G-connectiviteit voor meer mobiliteit.

De download is in het Engels ►
Case Img

Deloitte

Deloitte Ireland, een toonaangevend zakelijk adviesbureau met meer dan 1300 werknemers, zocht een partner voor de lange termijn om de mobiele, klantgerichte medewerkers te voorzien van betrouwbare en veilige laptops. Toshiba voldeed aan deze voorwaarden en strenge internationale normen voor de levering van een reeks laptops waarmee ook de bedrijfskosten konden worden verlaagd.

De download is in het Engels ►
Case Img

Bishop Challoner Catholic College

Bishop Challoner Catholic College, gevestigd in Birmingham, implementeerde het unieke Self Maintainer-programma van Toshiba waarmee scholen en hun studenten zelf IT-reparaties kunnen regelen om de kosten van verzekeringen en onderhoud te verlagen. Tegelijk verwerven de studenten nieuwe levensvaardigheden en technologische kennis die ze in hun toekomstige loopbaan kunnen toepassen.

De download is in het Engels ►

Whitepapers

Case Img

Connectivity by Intel

Dankzij de nieuwste draadloze technologie van Intel® kunt u altijd in verbinding blijven met uw bedrijf. Ervaar een naadloze internetverbinding met Intel® WiFi, ondersteund door de unieke dubbele antenne van Toshiba, en werk gemakkelijk en veilig samen met anderen via Intel® Pro Widi.

De download is in het Engels ►
Case Img

Make IT work

We hebben de handleiding Make IT Work gemaakt voor senior IT-beslissers, met oplossingen voor de huidige en toekomstige IT-uitdagingen, aangevuld met inzichten van analisten, onderzoek uit heel Europa en adviezen van onze eigen experts. De handleiding richt zich vooral op de naar onze mening belangrijkste pijlers voor een succesvolle IT-strategie, zoals beheerbaarheid, beveiliging, betrouwbaarheid en connectiviteit.

Meer informatie ►
Case Img

De toekomst van mobiel werken is hier

Het is nu mogelijk efficiënt flexibel te werken met betere beveiligingsmaatregelen rond cruciale gegevens. De eerste mobile zero client-propositie op de markt - Toshiba Mobile Zero Client (TMZC) - overwint de uitdagingen van thin client-oplossingen om te voorzien in de veranderende behoeften van het moderne bedrijfsleven, op basis van zijn bekroonde B2B-laptopproducten.

Meer informatie ►

Services en accessoires

 • Service IT

  • Bescherm uw investering gedurende langere tijd

   Toshiba is trots op de kwaliteit van zijn apparaten, maar niets is onfeilbaar. Het is dan ook verstandig ze te beschermen met een verlengde garantie. Daarnaast kunt u ze verzekeren tegen ongevallen en diefstal.

   Meer informatie ▶
 • Dock IT

  • Handige aansluitmogelijkheden

   Met onze rijk uitgeruste dockingbundels sluiten uw gebruikers alles wat ze nodig hebben in een handomdraai aan. Ze zijn geschikt voor bijna al onze apparaten en besparen uw gebruikers tijd, en u geld.

   Meer informatie ▶
 • Power IT

  • Meer energie gedurende langere tijd

   De Toshiba voedingsbundel is ideaal voor professionals die veel reizen, en zorgt ervoor dat ze langer mobiel en verbonden blijven. Ook de voedingsopties zijn uniform voor de meeste modellen. Zo kunt u flexibeler werken en geld besparen op uw apparatuur.

   Meer informatie ▶

Contact opnemen

 • Dealerzoeker

  • Zoek een leverancier in uw buurt

   Gebruik onze dealerzoeker om de dichtstbijzijnde
   geautoriseerde Toshiba-leverancier te vinden.
   Of u nu een nieuwe laptop nodig hebt of uw IT-infrastructuur aan revisie toe is, onze erkende
   dealers helpen u graag.

   Zoek een leverancier in uw buurt ▶
 • Support

  • Support

   Ontdek de nieuwste ondersteuning, informatie en downloads door de onderstaande link te volgen.

   Meer informatie ▶
 • Partnerportal

  • Voor onze partners

   Het nieuwste productmateriaal en andere nuttige informatie voor channel partners van Toshiba is te vinden op onze Partnerportal.

   Find out more ▶

Wilt u met ons praten?

Wij hebben gespecialiseerde IT-adviseurs voor bedrijven van elke omvang en in elke sector. Volg de onderstaande link om uw mogelijkheden te verkennen in een vrijblijvend gesprek.

Aanmelden ▶

Volg ons