* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *
DE TOSHIBA B2B DEALERZOEKER

Welkom bij de dealerzoeker van Toshiba voor B2B-partners. De indeling van de resultaten is zowel gebaseerd op het sectorspecialisme van de partner als op deelname van de leverancier aan het exclusieve partnerprogramma van Toshiba voor premium leveranciers.

Zoek de uitverkoren partner met behulp van de verschillende zoekvariabelen hieronder.

 
Platinum
De Platinum-status is slechts weggelegd voor enkele partners en wordt alleen toegekend aan partners die specifiek accountbeheer en een opleiding van Toshiba krijgen. Toshiba stimuleert Platinum partners om zich te specialiseren in een van deze vier sectoren: MKB, Bedrijfsleven, Onderwijs en Overheid.
MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF
Toshiba partners die zich specialiseren in het vervullen van de behoeften van kleine en middelgrote ondernemingen.
ZAKELIJK
Toshiba partners die zich richten op grote zakelijke klanten, waarbij maatwerk vereist is.
ONDERWIJS
Toshiba partners die zich specialiseren in de sector Onderwijs en een bijdrage leveren aan het succes van toekomstige generaties met hun kennis van de ontwikkeling van computeroplossingen.
OVERHEID
Toshiba partners die oplossingen ontwikkelen in overeenstemming met de behoeften van overheidsdiensten.
 
Gold
Gold partners krijgen hun opleiding en kennis direct van Toshiba, zodat u ervan verzekerd bent dat ze in al uw behoeften kunnen voorzien met een specifieke Toshiba-oplossing in uw omgeving.

Change is here

Dynabook Inc. (De vroegere naam van het bedrijf is Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) en zijn dochterondernemingen zijn op 1 oktober 2018 gedeconsolideerd uit Toshiba

Meer informatie